Om oss

Har du planer om å starte en nettside? Dersom du for eksempel har en bedrift er det faktisk helt essensielt at du er på nett, da det er her kundene leter etter varer og tjenester. Internett har gjort kjøp og salg lettere, og det ville derfor vært synd ikke å utnytte plattformen for alt den er verdt. I dag finnes det veldig mange tjenester som hjelper deg med å få satt opp en side.

Hva vi tilbyr

Her på http://nytt-nettsted.no/ ønsker vi å gi deg en innføring i hvordan du oppretter en nettside til deg selv og virksomheten din, samt hvordan du følger den opp når den først er lansert. Vi forteller deg om momenter som bør være på plass i en suksessfull nettside, og om hvordan du gjør den tilgjengelig for flest mulig. En nettside må for eksempel være enkel for folk å finne via søkemotorer, og den må kunne besøkes fra mobilen.

Det finnes fremdeles bedriftseiere som er skeptiske grunnet dårlige erfaringer med å etablere seg på nett. Disse snakker om at det hele er for dyrt, at folk ikke besøker siden deres, at de ikke får noen salg eller at det koster for mye å skape et nettsted som vil gi avkastning. Dette betyr bare at det har blitt gjort en dårlig jobb med å sette opp siden, og at vedkommende ikke har vært klar over hvordan det bør gjøres.

Mangel på kunnskap er en vanlig årsak til at folk feiler når de skal lansere nettsider. Vi håper å spre hvor kunnskap om emnet, slik at du vil lykkes med ditt arbeid!